MOM

Maaltijden Op Maandag

Wat is MOM?

MOM ( Maaltijden Op Maandag) is een niet commercieel pop up restaurant. De hobby-koks zijn enthousiaste vrijwilligers van Stadslandbouw van Ruytenburch met een passie voor puur heerlijk koken. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de producten die de eigen akker biedt zo nodig aangevuld met lokale producten.

Hoe werkt het?

Tijdens de maaltijd wordt er aan 1 aanschuiftafel gegeten zodat er ontmoeting en verbinding tussen de gasten kan ontstaan. De groepsgrootte is maximaal 22 personen. Er wordt altijd gevarieerd en met veel liefde gekookt.

Aanmelden?

Aanmeldingen of informatie verkrijgt men via een mail naar maaltijdenopmaandag@gmail.com Na een bevestiging is de deelname officieel.

Praktische informatie

De donatie voor een 3 gangen menu bedraagt  minimaal € 12,50 ( en meer mag natuurlijk ook). Dit bedrag is inclusief de ingrediënten, de steun aan de stadslandbouw en de uitgestelde maaltijden. Via de donatie voor de uitgestelde maaltijden worden de maaltijden voor minder draagkrachtige gasten betaald. Gasten die hiervoor in aanmerking willen komen kunnen dit aangeven bij de aanmelding via de mail. Met deze informatie wordt discreet omgegaan.

Het adres: 

Stadslandbouw van Ruytenburch Kas

Hofsingel 82-84 ( naast het Pannenkoekenhuis t Hof)

3134VH Vlaardingen

Informatie:

https://www.facebook.com/MOMmaaltijdenopmaandag/

https://www.instagram.com/mommaaltijdenopmaandag/

Maaltijden Op Maandag

MOM organiseert Maaltijden Op Maandag met als doel door middel van maaltijden mensen met elkaar te verbinden.

Image
Image
Image
Image
Wat is MOM?

MOM is een niet commercieel pop up restaurant en wordt gerund door 3 enthousiaste hobbykoks, Liz, Charles en Greetje met een passie voor puur (h)eerlijk eten. Wij zijn vrijwilligers bij Stadslandbouw van Ruytenburch. We verwerken zo veel mogelijk produkten van de eigen akker. En als er een keer iets is wat onze eigen akker niet biedt, halen we dit het liefst lokaal.

Hoe werkt het?

Tijdens Maaltijden Op Maandag eten wij altijd gezellig met zijn allen aan een lange tafel. Gemiddeld eten wij met 16 tot 20 personen. Er wordt altijd gevarieerd gekookt en natuurlijk met veel liefde. Kom ook eens gezellig mee eten!

Aanmelden

Je kan altijd gezellig mee komen eten bij ons in de kas. Voor aanmeldingen en/of meer informatie kun je mailen naar maaltijdenopmaandag@gmail.com. Wanneer je een bevestiging ontvangt sta je op de lijst en eet je de mee aan onze lange tafel.

Praktische informatie

De prijs van de maaltijden varieert tussen de 5 en 7,50 euro. Je kunt ons vinden in de stadslandbouw Van Ruytenburch Kas aan de Hofsingel 82-84, 3134 VH Vlaardingen. (Onder het kopje contact is een kaart weergegeven)

https://www.facebook.com/MOMmaaltijdenopmaandag/