Maaltijden Op Maandag

MOM organiseert Maaltijden Op Maandag met als doel door middel van maaltijden mensen met elkaar te verbinden.

Image
Image
Image
Image
Wat is MOM?

MOM is een niet commercieel pop up restaurant en wordt gerund door 3 enthousiaste hobbykoks, Liz, Charles en Greetje met een passie voor puur (h)eerlijk eten. Wij zijn vrijwilligers bij Stadslandbouw van Ruytenburch. We verwerken zo veel mogelijk produkten van de eigen akker. En als er een keer iets is wat onze eigen akker niet biedt, halen we dit het liefst lokaal.

Hoe werkt het?

Tijdens Maaltijden Op Maandag eten wij altijd gezellig met zijn allen aan een lange tafel. Gemiddeld eten wij met 16 tot 20 personen. Er wordt altijd gevarieerd gekookt en natuurlijk met veel liefde. Kom ook eens gezellig mee eten!

Aanmelden

Je kan altijd gezellig mee komen eten bij ons in de kas. Voor aanmeldingen en/of meer informatie kun je mailen naar maaltijdenopmaandag@gmail.com. Wanneer je een bevestiging ontvangt sta je op de lijst en eet je de mee aan onze lange tafel.

Praktische informatie

De prijs van de maaltijden varieert tussen de 5 en 7,50 euro. Je kunt ons vinden in de stadslandbouw Van Ruytenburch Kas aan de Hofsingel 82-84, 3134 VH Vlaardingen. (Onder het kopje contact is een kaart weergegeven)

https://www.facebook.com/MOMmaaltijdenopmaandag/